How to become a member of Croatian Center ITI?

25. 06. 2010.

Članstvo u Hrvatskom centru ITI može biti pojedinačno i kolektivno. Uvjet – bavljenje kazalištem i državljanstvo Republike Hrvatske.

NOVA ČLANSKA ISKAZNICA
S novom članskom iskaznicom možete ući ne samo u svjetska kazališta (besplatno ili s popustom) već isto tako i u najpoznatije svjetske galerije ( npr. Louvre u Parizu, Akropola u Ateni…).

Za učlanjenje je potrebno popuniti pristupnicu i uplatiti članarinu. Godišnja članarina je 200,00 kuna. Žiro račun Centra je 2360000-1101449816. Uplate se primaju i u uredu Centra. Sva ostala pitanja uputite na Hrvatski centar ITI.

Napomene oko popunjavanja pristupnice:
Zvanje i kratka biografija važni su nam zbog selekcije informacija koje šaljemo na kućnu adresu. Na primjer, informacije o seminarima za redatelje, scenografe ili kostimografe šaljemo samo tim skupinama članova. Zato je jako važno da navedete svoje polje interesa osobito ako je različito od vašeg zanimanja.

Ako u rubrici zemlja interesa navedete zemlje koje vas posebno zanimaju, obavijestit ćemo vas i koje sve publikacije imamo iz tih zemalja. Ukoliko ne navedete niti jednu zemlju kao zemlju od posebnog interesa, dobivat ćete redovite informacije.

Slat ćemo Vam sve informacije s govornog područja jezika koji govorite (osobito ako je nešto egzotično), a informacija koje jezike govorite je važna i zato jer je za mnoge međunarodne skupove uvjet poznavanje engleskog i/ili francuskog jezika.

Pristupnicu možete skinuti ovdje.

    AKTIVNOSTI

    BAZE PODATAKA

    NOVA IZDANJA